TA TRIA POTARIA

MURAGIO
февруари 18, 2019

Името на таверната означава „трите делви“, които ще видите пред самото заведение. Собственикът е оригинален грък и може да ви очарова с чар и харизма. Заведението се намира се на главната улица в посока плажовете „Амолофи“ малко е далеч от голямата лудница на центъра, но предлага тишина и спокойствие.

Разполага със закрита ресторантска част от едната страна на улицата, която работи целогодишно и друга открита част на самият бряг на морето, където масите са разположени стъпаловидно под дървен навес. Откритата част е прекрасна с много цветя и дървета. Има маси, които са разположени на самия плаж, можете да събуете обувки и да вечеряте боси със заровени крачета в пясъка.

Приготвя се традиционна гръцка храна, може да хапнете най-вкусният октопод на скара и пържени тиквички, а гръцката мусака е уникална. Сървизът не е от силните страни на персонала – заредете се с търпение. Цените са достъпни и приемливи.

Това е една отлична таверна, много подходяща за романтични вечери.        Ако искате да усетите истинския гръцки дух и да хапнете истинска гръцка храна сготвена идеално, това е мястото!