Mira Mare

APOMERO
февруари 18, 2019
OCEANVIEW
януари 23, 2019

Mira Mare е малък бутиков семеен хотел, разположен на централната улица на курорта, той е предпочитано място за много българи. Хотелът разполага с 10 двойни стаи в които могат да се добави допълнително легло, 3 големи апартамента за 4-5 човека и един малък апартамент за 2-3 човека. Стаите имат прекрасен изглед към централната пешеходна алея, която минава покрай морето. Тук собствениците ще ви посрещнат с отворени сърца и големи усмивки.

Всички стаи и апартаменти разполагат със самостоятелна баня с WC, ТВ, климатик, кухненски бокс, хладилник и тераса с морски изглед, за да се насладите на изгрева. За удобство на гостите има безплатен Wi-Fi на цялата територия. Предлага се закуска, но се доплаща допълнително. Хотелът има самостоятелен плаж, шезлонги и чадъри. В близост има безплатен паркинг на разположение на гостите.

Tаверната на хотел Mira Mare сервира традиционна вкусна гръцка кухня и напитки, може да се насладите на прясна морска храна- калмари, октоподи, скариди и различна прясна риба.

Нощният бар на хотела предлага различни алкохолни напитки и коктейли, работи до късно през ноща. Организират специални вечери с музика на живо.

www.mira-mare.gr