KOSTANDAKI

APOMERO
февруари 18, 2019
OCEANVIEW
януари 23, 2019

Тази таверна е позната от много време на всички гости и постетители на Неа Перамос, защото тя е една от най-старите и потомствени таверни в курорта. Костандаки е една „реликва“ в историята на Перамо, перлата на заведенията. Намира се в центъра, на първата успоредна на главната улица на курорта. Предлага традиционна гръцка кухна, както и ранообразие от морски деликатеси, поднесени в задоволително големи количства за любителите на храната. Персоналът е любезен и отзивчив, лично синът на собственика взима поръчките на клиентите.

„Костандаки“ се е превърнала в емблематично и любимо място за вечеря на повечето българи, които посещават курорта. Таверната посреща свойте гости в голяма къща със затворена градина. Като недостатък може да се каже, че е далеч от морето и няма морски полъх, малко е задушно в градината, независимо, че лятото прозорците откъм улицата са свалени.

Поради голямата посещаемост и заетост на всички маси, става много шумно и не можем да я препоръчаме като място за уединение и роматична вечеря. Но ако искате да похапнете обилно, това е вашето място. Цените са нормални и не биха притеснили никой. Таверната работи целогодишно за всички посетители и жители на Перамо.