Kipos Resort

Dionysos
януари 23, 2019
Mira Mare
януари 23, 2019

Kipos Resort е един уникален семеен хотел разположен на тихо и спокойно място, встрани от центъра на селото. Разположен под сянката на чинарите в Неа Перамос, хотелът има собствен плувен басейн. Той предлага просторни помещения за настаняване и безплатен Wi-Fi интернет на цялата си територия.

Kipos притежава 12 стаи с една спалня и едно единично легло, като в две от тях има джакузи. Климатизираните стаи разполагат със самостоятелен санитарен възел с душ, LCD телевизор, климатик, хладилник, мебелирани са с ръчно изработени метални легла и имат самостоятелни балкони. За удобство на гостите има безплатен паркинг в близост до хотела. Ежедневно в стаите се сервира закуска със сок, конфитюри, кисело мляко, мед и пресни яйца. Закуската не е включена в цената на стаята и се доплаща. Гостите могат също така да се насладят на питие в хотелския бар до басейна.

Хотелът се намира в близост до централният плаж на селото, като не разполага със собствен ресторант за вечеря, но се намира в близост до центъра на Неа Перамос, където ще намерите много ресторанти, барове и супермаркети.

https://kiposresort.gr