Nea Peramos

За нас

Ние сме група от приятели който решихме да създадем този сайт от любов към Неа Перамос и от повишеният интерес към това магнетично място. Ние искаме да създадем сайт който да бъде изцяло насочен към всичко което е свързано с Перамо. Нашият опит от 2009 година насам ,ни е показал ,че Перамо се развива много успешно и в бъдеще ще бъде още по предпочитана дестинация за много българи. Към днешна дата, интереса на българие за закупуване на имоти е много голям. Красотата на гръцките плажове и топлото време е най-привлекателното за много хора, който искат да притежават имот на брега на морето.

От няколко години Перамос се превърна в емблема на хубав малък гръцки курорт, който е посещаван от много българи. В началото на членството на България в Евросъюза, българите който посещаваха Перамос не бяха много добре приети от местните гърцки заведения, защото не предполагаха , че ние сме  добри потенциални клиент. С изключение на едно наше любимо място, което приютяваше с удоволствие всички български туристи, това е хотел и таверна Mira Mare, много близки наши приятели, голямо Благодаря! Те бяха видяли потенциала на българските туристи много преди другите гърци и винаги бяхме добре дошли да нощуваме и да хапнем вкусна гръцка храна. И до днес те посрещат всички бългаи с уважение и внимание към всеки, който иска да ги посети.

Целта ни е да популиаризираме това прекрасно гръцко селце и да помогнем на всички български и чуждестранни туристи да намерят място за настаняване, заведения за хранене и магазини. Да бъдем полезни  с всякъв вид информация за Неа Перамос, от която туристите се нуждаят. Друга наша цел е да бъдем полезни с информация за закупуването на имот, като свържем брокери с клиенти и потенциални инвеститори. За разлика от други места в цяла Гърция, тук кризата не се е отразила особенно, стройтелството и развитието на района  вървят с пълна сила. Има много инвеститорски интерес от заможни турци, който искат да закупят имот или да строят нови сгради.

От няколко години има и засилен интерес от румънци и германци за изкарване на тяхната лятна почивка в Гърция. Това дава нов тласък на развитие на Неа Перамос по отношение на популярност и инвестиции.