За нас


Ние сме група от приятели, които решихме да създадем този сайт от любов към Неа Перамос и повишеният интерес към това магнетично място. Искаме да създадем сайт който да бъде изцяло насочен към всичко, което е свързано с Перамо. Нашият опит от 2009 година насам ни е показал, че мястото се развива много успешно и в бъдеще ще бъде още по-предпочитана дестинация за много българи. Към днешна дата, интереса им за закупуване на имоти там е много голям. Красотата на гръцките плажове и топлото време е най-привлекателното нещо за много хора, които искат да притежават имот на брега на морето.

От няколко години Перамос се превърна в емблема на хубав малък гръцки курорт, който е посещаван от много българи. В началото на членството ни в Европейския съюз, сънарадниците ни, които посещаваха селото бяха малко и не много добре приети от местните гърцки заведения, защото не предполагаха, че сме добри потенциални клиенти. Изключение прави едно наше любимо място, което приютяваше с усмивка и удоволствие всички български туристи - това е хотел и таверна „Mira Mare“, много близки наши приятели, на които искаме да кажем голямо Благодаря! Те бяха видяли потенциала на българските туристи, много преди другите гърци и винаги сме добре дошли да нощуваме и да хапнем вкусна гръцка храна. И до днес те посрещат всички българи с уважение и внимание към всеки, който иска да ги посети.

Целта ни е да популяризираме това прекрасно гръцко селце и да помогнем на всички туристи да намерят място за настаняване, заведения за хранене и магазини. Да бъдем полезни с всякакъв вид информация, от която туристите се нуждаят. Друга наша цел е да помогнем и с информация за закупуването на имот, като свържем брокери с клиенти и потенциални инвеститори. За разлика от други места в цяла Гърция, тук кризата не се е отразила особенно, стройтелството и развитието на района вървят с пълна сила. Има много инвеститорски интерес от заможни турски граждани, които искат да закупят имот или да строят нови сгради.

От няколко години има засилен интерес и от румънци и германци за изкарване на тяхната лятна почивка в Гърция. Това дава нов тласък на развитие на Неа Перамос по отношение на популярност и инвестиции.